Nieuwe en tweedehands Mercedes vrachtwagens

Garage Vanbesien Trucks te Zedelgem biedt als onafhankelijk Mercedes-Benz verdeler zowel nieuwe als recente 2dehands voertuigen te koop aan. U kan bij ons terecht voor lichte vracht en vrachtwagens voor bouw, distributie- en langeafstandstransport.

Met jaren kennis en ervaring in de vrachtwagensector staat Vanbesien Trucks garant voor een zorgvuldige selectie en verkoop van duurzame en hoogkwalitatieve voertuigen aan correcte prijzen.

U kan tevens steeds rekenen op deskundig en individueel advies bij uw aankoop en een uitstekende naverkoop en garanties.


Herstelling, keuring en onderhoud van vrachtwagens

Onze goed uitgeruste garage voert alle onderhoud, analyse, keuringen, remtesten en herstellingen uit aan uw vrachtwagens, opleggers en aanhangers. Voor Mercedes voertuigen werken we met originele Mercedes onderdelen, zodat de hoge kwaliteit, kracht en rijcomfort waar uw Mercedes in uitblinkt, altijd gewaarborgd wordt.

Wij zijn tevens een erkende werkplaats voor het installeren, controleren en ijken van zowel analoge als digitale tachografen en het afstellen van snelheidsbegrenzers.

Afspraak voor onderhoud of herstellingen vastleggen? Mail ons of telefoneer op het nummer  050/37.73.97 of 0475/94.15.90.