Onze service

Op zoek naar een nieuwe Mercedes vrachtwagen of bestelwagen?

Garage Vanbesien Trucks biedt als onafhankelijk Mercedes-Benz verdeler zowel nieuwe als tweedehands vrachtwagens voor bouw- , distributie- en langeafstandstransport. Ook voor divers bestelwagens zoals Mercedes Sprinter en Vito kan u bij ons terecht.

Op basis van vakkennis en jaren ervaring in de vrachtwagensector kan u bij ons rekenen op onafhankelijk en professioneel advies bij de aankoop van uw nieuwe vrachtwagen. Nieuwe voertuigen kan u aankopen op bestelling. Wij gaan samen met u al uw mogelijkheden na zodat u het meest geschikte en efficiëntste voertuig voor de beoogde functie verkrijgt.

Ons aanbod aan tweedehands voertuigen kan u zowel online als ter plaatse komen bekijken. Het gaat steeds om een eerste keus trucks en vrachtwagens; recente voertuigen die wij zorgvuldig selecteren, in uitstekende staat brengen, volledig laten keuren, en voorzien van een uitgebreide standaardgarantie.

U vindt niet wat u zoekt in ons aanbod? Vertel ons welk type Mercedes voertuig u wenst en wij zoeken graag voor u.


Professionele herstelling en onderhoud

Uw vrachtwagens en bestelwagens zijn bij Garage Vanbesien in goede handen. Wij verzorgen alle onderhouds- en herstellingswerken van alle merken met een specialisatie in Mercedes-Benz. Voor Mercedes voertuigen werken wij uiteraard steeds met originele Mercedes onderdelen.

In onze uitgebreide werkplaats kan u terecht voor diverse reparatie en carrosseriewerken en het herstellen en bijvullen van aircosystemen. Wij zoeken naar oplossingen voor elektronische problemen, lezen foutcodes uit, en onderwerpen uw voertuigen, opleggers en aanhangers aan de meest nauwkeurige controle via het Mercedes Star Diagnosis System (SDS) en systemen van Haldex, Wabco en Knorr.

 

Tachografen, snelheidsbegrenzers en keuring

Wij zijn een erkende werkplaats voor installatie, controle en ijken van zowel analoge als digitale tachografen en snelheidsbegrenzers. Wij verkopen tevens tachograafschijven en printpapier voor digitale tachografen.

Ontbreekt het u aan tijd om uw voertuigen door de autokeuring te leiden? Wij zetten uw rollend materieel keuringsklaar en rijden er zelf mee naar de keuring.


Ernstige problemen met uw voertuig? Garage Vanbesien levert 24u/7 pechverhelping en takeldienst. Indien nodig zorgen wij voor een vervangvoertuig.

Wij leveren graag een onderhoudsbeurt of reparatie na afspraak. Zendt ons een mail of telefoneer ons op het nummer  050/37.73.97 of 0475/94.15.90.